Antena 3 CNN Actualitate Florinel Coman de la FCSB are dosar penal după ce a fost prins fără carnet şi cu 165 km pe oră pe A2

Florinel Coman de la FCSB are dosar penal după ce a fost prins fără carnet şi cu 165 km pe oră pe A2

Vedeta de la FCSB Florinel Coman a intrat într-un con de umbră la echipa patronată de Gigi Becali. Coman nu a mai înscris de luni bune, iar prestaţiile din campionat i-au ruinat şansele unui transfer în această iarnă. Dacă pe teren nu mai iese în evidenţă, în afara lui s-a dat în petec. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal după păţania de astăzi.

Florinel Coman de la FCSB are dosar penal după ce a fost prins fără carnet şi cu 165 km pe oră pe A2
Sursa foto: foto: Facebook/FCSB
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   19:19

Forinel Coman a fost prins de un echipaj de la Rutieră gonind ca la curse pe Autostrada Soarelui. El a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 165 de km pe oră. Jucătorul era la volanul bolidului său, iar radarul l-a surprins la kilometrul 75, spre Bucureşti.

Când i-au cerut actele, fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit aproape 3 milioane de euro la ora transferului de la FC Viitorul, a prezentat un document fără valoare, un fel de document internaţional. La verificări, poliţiştii au constatat că fotbalistul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de condus.

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

Potrivit codului penal, "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani"

Jucătorul pe care Gigi Becali visează să obţină cel puţin 15 milioane de euro dintr-un viitor transfer în străinătate are un sezon sub aşteptări la FCSB. Mijlocaşul lateral s-a accidentat grav în debutul sezonului, la meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League, şi de atunci a jucat modest, marcând un singur gol în acest sezon, în Liga I.

 

×
Subiecte în articol: Florinel Coman
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close