Antena 3 Actualitate Focar de COVID-19 la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași! Şase cadre medicale au fost depistate pozitiv

Focar de COVID-19 la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași! Şase cadre medicale au fost depistate pozitiv

de Iulia Gorgorin    |    10 Oct 2020   •   14:46
Focar de COVID-19 la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași! Şase cadre medicale au fost depistate pozitiv
Sursa foto: Hepta

Şase cadre medicale de la Institutul Național de Boli Cardiovasculare Iași au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2. De asemenea, alte opt cadre medicale din Ploieşti au fost depistate cu coronavirus.

Potrivit DSP Iași, cele șase cadre medicale cu COVID-19 de la Institutul de Boli Cardiovasculare sunt din Unitatea de Supraveghere şi Tratament Avansat a Cardiacilor Critic.

Cei şase medici sunt în acest moment izolaţi la domiciliu.

La Institut s-a decis limitarea internărilor, astfel că vor fi internați doar pacienții cu afecţiuni grave.

De asemenea, alte focare înregistrate sâmbătă la Iași sunt la două societăți comerciale (trei, respectiv șase cazuri), la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Revis Hârlău (3 beneficiari și un pedagog infectați) și la Centrul de Servicii Sociale „M. Sadoveanu” Pașcani (2 beneficiari și 2 angajați cu SARS-CoV-2).

 Un nou focar de COVID-19 a fost indentificat şi la o unitate medicală din județul Prahova, acolo unde alte opt cadre medicale au fost depistate cu coronavirus.

Aceştia fac parte din secția de Radiologie a Spitalului Municipal Schuller din Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close