Antena 3 CNN Actualitate Focar COVID la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 57 de elevi infectați de la începutul semestrului doi

Focar COVID la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 57 de elevi infectați de la începutul semestrului doi

Din cei 460 de elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, 57 au fost infectați cu noul coronavirusului, de la începutul semestrului doi.

Focar COVID la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 57 de elevi infectați de la începutul semestrului doi
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   14:50

5 elevi au fost detectați pozitivi în urma testărilor PCR, iar alți 52 în urma anchetelor epidemiologice - majoritatea din clasele a IX-a, cei mai mulți fiind asimptomatici, transmite Alba24.

Testarea pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 a fost realizată de o echipă de la Spitalul Militar de Urgență „Doctor Alexandru Augustin” – Sibiu, cu sprijinul personalului medical al colegiului, prin grija Direcției Medicale a MApN, care monitorizează evoluția situației epidemiologice.

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, activitatea de învățământ se desfășoară în format hibrid, față în față și online prin intermediul echipamentelor instalate și a platformelor educaționale. 

În instituție se realizează, zilnic, triajul epidemiologic și se efectuează curățenia și dezinfecția spațiilor, respectiv clase, săli, dormitoare, holuri, toalete. Măsurile de distanțare fizică și purtarea măștii, atât în interior, cât și în exterior, sunt obligatorii.

 

×
Subiecte în articol: Alba Iulia COVID-19
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close