Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în Bucureşti: Bandă de tâlhari, care jefuia femei, prinsă de poliţişti

Focuri de armă în Bucureşti: Bandă de tâlhari, care jefuia femei, prinsă de poliţişti

Focuri de armă în Bucureşti: Bandă de tâlhari, care jefuia femei, prinsă de poliţişti
26 Ian 2011   •   21:27

Poliţiştii bucureşteni au tras mai multe focuri de armă noaptea trecută ca să încătuşeze o bandă de tâlhari. Cunoscuţi ca făcând parte din clanul Belgienilor, indivizii au fost prinşi după o urmărire ca-n filme pe şoseaua de centură a Capitalei.

Domnul supărat din imaginile de mai jos este Cristian Mitrache mai cunoscut sub numele de Sadoveanu. Nu pentru talentul la scris ci pentru talentul la furat şi speriat oameni nevinovaţi. Este o adevărate vedetă pentrui poliţişti măcar pentru faptul că este şeful unui clan vechi şi temut: clanul Belgienilor. Erau specializaţi în furturi, tâlhării din autoturisme la volanul cărora se aflau femei.

Două luni au stat poliţiştii pe rumele lor. Probe aveau însă lipsea un flagrant. L-au obţinut marţi seară când, în parcarea unui supermarket, grupul a atacat o femeie care avea 5.000 de lei în geantă. Însă clanul nu s-a lăsat cu una cu două iar Sadoveanu şi oamenii lui au fugit. Urmărirea i-a purtat pe toţi prin Bucureşti, unde au fost lovite patru maşini, prin Tunari dar şi pe şoseaua de centură. Poliţia i-a oprit abia când a organizat un baraj între Pantelimon şi Brăneşti.

Anchetatorii spun că mai mult de 10 femei le-au căzut victime şi acţionau în sectoarele 1,3 şi 4. Cei trei indivizi au fost încătuşaţi şi sunt acuzaţi de tâlhărie şi furt calificat.

×
Subiecte în articol: talhari focuri de arma
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close