Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în Capitală. Un poliţist a fost împuşcat de interlopul Bebe Carabină

Focuri de armă în Capitală. Un poliţist a fost împuşcat de interlopul Bebe Carabină

Focuri de armă în Capitală. Un poliţist a fost împuşcat de interlopul Bebe Carabină
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Mar 2012   •   16:34
UPDATE 20.00 - Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a fost transportat la spital.

UPDATE 19.12
- Interlopului Bebe Carabină i s-a făcut rău la Poliţie. O ambulanţă a sosit la Secţia 11 Poliţie pentru a-i acorda ajutor.

Un poliţist a fost împuşcat, miercuri după-amiază, de un bărbat pe care îl urmărea în Capitală. Incidentul a avut loc în zona staţiei de metrou a cartierului bucureştean Apărătorii Patriei.

Din primele informaţii, asupra poliţistului s-a tras cu un pistol cu bile. Suspectul era căutat de poliţişti pentru viol. Atacatorul era urmărit de un echipaj de poliţie, iar la un moment dat a început să tragă cu un pistol cu bile, rănind un poliţist în zona capului.
   
Agresorul, care a fost identificat sub porecla Bebe Carabină, a fost imobilizat de poliţişti şi dus pentru investigaţii la Secţia 11 de Poliţie.
   
Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bogdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunând că are o rană superficială la scalp.

Potrivit unui agent  al Poliţiei Capitalei, Nicolae Alexandru, pe numele suspectului a fost depusă o plângere penală, în august 2011, pentru viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Carabină va fi cercetat şi pentru ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei, ca urmare a rănirii poliţistului.



×
Subiecte în articol: pistol cu bile atac armat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close