Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă pe scara unui bloc din Călăraşi. Autorul a fost identificat în persoana unui tânăr de 15 ani

Focuri de armă pe scara unui bloc din Călăraşi. Autorul a fost identificat în persoana unui tânăr de 15 ani

Focuri de armă pe scara unui bloc din Călăraşi. Autorul a fost identificat în persoana unui tânăr de 15 ani
Sursa foto: foto: cyprusupdates.com
10 Apr 2012   •   13:42

Un curier a fost deposedat, marţi, de două colete de către o persoană necunoscută sub ameninţarea unei arme pe scara unui bloc din municipiul Călăraşi.

UPDATE 15,15
: Autorul jafului armat de la Călăraşi este un adolescent în vârstă de 15 ani, care locuieşte în blocul în care s-a petrecut agresiunea şi care a fost prins de poliţişti, anchetatorii stabilind că arma cu care şi-a ameninţat victima este un pistol cu gaze deţinut de părinţii săi.
   
Potrivit primelor date ale anchetatorilor, adolescentul în vârstă de 15 ani ar fi premeditat atacul, în condiţiile în care el a făcut comanda la firma de curierat, pentru cele două telefoane mobile.
   
"Autorul este un adolescent de 15 ani care a folosit un pistol cu gaze deţinut de părinţi. Din primele date rezultă că acesta a făcut comanda pe alt nume şi ar fi premeditat atacul. S-au recuperat în acest moment telefoanele furate şi a fost identificată şi arma cu care s-a tras. Adolescentul locuieşte în scara blocului în care s-a petrecut incidentul, la etajul al patrulea. În paralel, noi facem o verificare a tuturor deţinătorilor de arme, acţiunea fiind începută în urmă cu câteva zile, la solicitarea ministrului de Interne. Se va stabili şi dacă această pistol cu gaze este deţinut legal şi în condiţiile prevăzute de regimul armelor şi muniţiilor", a declarat prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat.
 
Tânărul a fost ridicat de către anchetatori din apartamentul părinţilor săi.
   
Marţi după-amiază, în jurul orei 13.00, adolescentul, care purta o cagulă, l-a aşteptat pe angajatul firmei de curierat în scara blocului din Călăraşi unde locuieşte, între etajele al treilea şi al patrulea, ameninţându-l cu arma şi luându-i cele două colete cu telefoane mobile.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, după ce l-a ameninţat cu pistolul şi i-a luat coletele, atacatorul a dispărut, urcând pe scara blocului, iar victima a coborât la maşina cu care se deplasase, pentru a suna la 112 şi a anunţa incidentul.


   
'Un tânăr de 24 de ani din Slobozia angajat curier la o firmă de curierat a urcat pe scara unui bloc de pe raza municipiului Călăraşi pentru a înmâna două colete. Acesta a fost deposedat de o persoană sub ameninţarea unei arme de cele două colete în care se aflau două telefoane mobile' a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.
   
Potrivit acesteia, agresorul după ce a luat cele două colete a tras cu arma o dată în plan vertical fără a-l răni pe curier.
   
Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Calarasi atacatori
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close