Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă şi urmăriri la Coşereni, la 30 de kilometri de Bucureşti

Focuri de armă şi urmăriri la Coşereni, la 30 de kilometri de Bucureşti

Focuri de armă şi urmăriri la Coşereni, la 30 de kilometri de Bucureşti
Sursa foto: cosereni
27 Feb 2009   •   20:38

Cinci tineri au dat o spargere, însă n-au luat în calcul şi ajutorul şefului de post care patrula în zonă. Cei cinci tineri cu vârste între 16 şi 32 de ani au chefuit joi seară în Bucureşti. Pe la unu noaptea s-au gândit că o distracţie în plus nu le-ar strica. S-au urcat în maşină şi au mers spre Coşereni.
Au oprit maşina lângă un magazin din Coşereni. Cum li se făcuse cam foame s-au gândit să ia ceva de mâncare, chiar dacă prăvălia era închisă.
?Au intrat aici. Am găsit această uşă dechisă. Şi au luat mezelurile de aici, din partea de sus. Au umblat la bani. N-au găsit bani că nu las de obicei bani. Au găsit doar ceva mărunt, în jur de 17 lei?, a declarat proprietarul magazinului. Numai că în timp ce se pregăteau să ducă preda la maşină o lumină i-a orbit.
?Am venit cu autoturismul din dotare exact aici. Am aprins farurile spre magazin, de unde o persoană a ieşit şi a fugit spre Bucureşti?, a declarat agentul Ion Iovan, ajutor şef de post Coşereni.
Cum s-au văzut descoperiţi de patrula de poliţie tinerii au luat-o la fugă şi au abandonat prada. Unul dintre ei a scos de pe mânecă o rangă şi a încercat să-l lovească pe poliţist.
?Văzând acest lucru am scos armamentul din dotare. Am executat două focuri pentru avertizare?, povesteşte agentul Ion Iovan. Cum au auzit împuşcăturile, hoţii au luat-o la sănătoasa. Aşa că poliţistul a pornit în urmărirea lor, şi l-a prins pe unul dintre tineri.
În mai puţin de şase ore de la săvârşirea faptei, poliţiştii au reuşit să identifice şi alţi trei participanţi la comiterea faptei. Tinerii sunt audiaţi acum de procuroii din Urziceni. Al cincilea suspect a fost identificat şi este căutat acum de poliţişti.
Observator

×
Subiecte în articol: jaf
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close