Antena 3 CNN Actualitate Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat în stare critică, din cauza COVID-19

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat în stare critică, din cauza COVID-19

Fondatorul trupei rock Cargo, chitaristul Adi Bărar, este internat la spital în stare gravă, la Terapie intensivă, din cauza COVID-19.

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat în stare critică, din cauza COVID-19
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   12:41

Fondatorul trupei rock Cargo, chitaristul Adi Bărar, este internat la spital în stare gravă, după cum transmit colegii săi, pe o pagină de socializare.

Adi Bărar, fondatorul şi liderul trupei Cargo, a fost internat la Spitalul Judeţean din Timişoara în urmă cu două zile. El a fost testat pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv.

Liderul Cargo, cu mască de oxigen la ATI

Bărar a fost internat de urgenţă pe secţia de ATI, în zona roşie.

În urma controalelor efectuate la Timişoara, medicii au văzut că artistul are probleme severe cu ficatul, dar nu se ştie dacă el se trata pentru aceste afecţiuni.

În prezent el este la ATI, are mască de oxigen, iar starea lui este una critică, mai ales că are şi comorbidităţi pe care nu se ştie dacă le trata.

Colegii săi de trupă precizează că sunt îngrijorați pentru soarta lui, spunând că starea sa "este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui".

În plus, membrii trupei Cargo fac apel la decenţă.

Nu se ştie dacă el se trata pentru celelalte boli de care suferă

"Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! 

Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. 

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decenţă din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!", au transmis cei de la trupa Cargo, pe pagina de Facebook.

Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de...

Publicată de CARGO pe Joi, 25 februarie 2021

×
Subiecte în articol: COVID-19 Cargo spital
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close