Antena 3 CNN Actualitate Forbes retrage titlul de miliardară dat vedetei Kylie Jenner, după ce aceasta a minţit cu privire la avere

Forbes retrage titlul de miliardară dat vedetei Kylie Jenner, după ce aceasta a minţit cu privire la avere

Revista americană Forbes, care i-a acordat lui Kylie Jenner titlul de miliardară, i l-a retras ulterior. Vedeta reţelelor de socializare este acuzată că a minţit cu privire la averea sa, învinuire contestată de aceasta.

Forbes retrage titlul de miliardară dat vedetei Kylie Jenner, după ce aceasta a minţit cu privire la avere
Sursa foto: Hepta
30 Mai 2020   •   12:27

Statutul de cel mai tânăr "miliardar prin forţe proprii" atribuit lui Kylie Jenner de revista Forbes a stârnit controverse, relatează News.ro

În martie 2019, revista Forbes, specializată în evaluarea averii celebrităţilor, confirma propria predicţie şi o includea pe starletă în clubul averilor cu 10 cifre. 

Afirmaţia a părut validă odată cu anunţul achiziţiei, în noiembrie 2019, a 51% din acţiunile societăţii lui Kylie Jenner pentru 600 de milioane de dolari de către gigantul de cosmetice Coty. 

Marca Lylie Cosmetics, înfiinţată în 2015, a fost considerată drept un fenomen, capabil să genereze 420 de milioane de dolari cifră de afaceri în doar 18 luni. 

Vândute aproape exclusiv pe internet, produsele cosmetice ale mărcii au fost susţinute de popularitatea lui Kylie Jenner pe reţelele de socializare, cu 178 de milioane de abonaţi pe Instagram. 

Pe baza informaţiilor finnciare publicate de Coty, Forbes a revizuit estimările şi consideră că cifra de afaceri realizată în 2018 corespunde aproximativ unei treimi din suma confirmată de Kylie Jenner. 

Revista a acuzat-o şi pe mama starletei, Kris, ordonator de credite al familiei Kardashian-Jnner, că a falsificat declaraţii fiscale pentru a oferi societăţii o imagine mai seducătoare decât este în realitate. 

Potrivit Forbes, Kris şi Kylie ar fi dus o campanie, timp de mai multe luni, pentru ca starleta să apară pe prima pagină a revistei.

Vineri, Kylie Jenner a denunţat, pe contul de Twitter, "declaraţii inexacte" şi "afirmaţii fără dovadă" formulate de revistă. "Nu am cerut vreodată un titlu", a scris ea. Jenner a contestat şi faptul că ar fi făcut campanie pentru a apărea pe prima pagină a Forbes, care estimează că averea sa este puţin sub 900 de milioane de dolari. 

×
Subiecte în articol: Kylie Jenner
Parteneri
Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet
x close