Antena 3 CNN Actualitate Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat

Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat

Ştefan Mandel este un matematician român și a reuşit să câştige de 14 ori sume mari la Loto în România, Marea Britanie şi Australia. Astfel el a intrat în atenţia presei franceze.

Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat
de Gabriel Dano    |    04 Oct 2020   •   12:45

”A găsit soluţia pentru a câştiga la Loto. Statistic, este mai probabil să fiţi lovit de fulger, de un asteroid sau să muriţi într-un avion decât să câştigaţi la loto. De fapt, pentru orice persoană, în medie există o singură şansă din 13.983.816 pentru a câştiga la loto. O probabilitate valabilă pentru oricine, dar nu pentru Ştefan Mandel. Acest matematician român a câştigat deja la loterie de nu mai puţin de 14 ori!” scrie publicaţia franceză Ouest-france despre matematicianul român Ştefan Mandel.

Românul a dezvoltat o strategie destul de simplă: aceea de a cumpăra toate biletele pentru a oferi cât mai multe combinaţii posibil. El a urmat de fiecare dată o formulă specifică.

”Nu există această formulă (magică, n.r.), singura cale de câştig cert stă în acoperirea tuturor posibilităţilor” a explicat Ştefan Mandel.

Publicaţia franceză prezintă cei cinci paşi ai formulei românului:  

Primul pas: calculaţi numărul total de combinaţii posibile. Pentru o loterie în care regula este, de exemplu, găsirea a şase numere bune între 1 şi 40, numărul combinaţiilor posibile este de 3.838.380.  

Pasul doi: După calcularea numărului de combinaţii posibile, Stefan Mandel şi-a propus să găsească loteriile cu un câştig de trei ori mai mare decât numărul de combinaţii posibile. Un pas esenţial pentru a vă asigura că obţineţi o sumă atractivă în comparaţie cu banii investiţi în bilete.

Pasul trei şi nu în ultimul rând: investiţi suma necesară, uneori cu ajutorul complicilor, pentru a cumpăra un bilet de loterie pentru fiecare dintre combinaţiile posibile.  

Al patrulea pas: depuneţi biletele la loto la distribuitorii autorizaţi.

Al cincilea pas: câştigaţi marele premiu    În cazul unui câştig de 10 milioane de euro, cu bilelte care costă un euro, jucând fiecare combinaţie, puteţi câştiga 6.161.620 de euro, după plata taxelor. 

×
Subiecte în articol: loto bilete roman
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close