Antena 3 Actualitate Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat

Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat

de Gabriel Dano    |    04 Oct 2020   •   12:45
Formula găsită de un român pentru a se îmbogăţi la LOTO - Aștia sunt cei 5 pași de urmat

Ştefan Mandel este un matematician român și a reuşit să câştige de 14 ori sume mari la Loto în România, Marea Britanie şi Australia. Astfel el a intrat în atenţia presei franceze.

”A găsit soluţia pentru a câştiga la Loto. Statistic, este mai probabil să fiţi lovit de fulger, de un asteroid sau să muriţi într-un avion decât să câştigaţi la loto. De fapt, pentru orice persoană, în medie există o singură şansă din 13.983.816 pentru a câştiga la loto. O probabilitate valabilă pentru oricine, dar nu pentru Ştefan Mandel. Acest matematician român a câştigat deja la loterie de nu mai puţin de 14 ori!” scrie publicaţia franceză Ouest-france despre matematicianul român Ştefan Mandel.

Românul a dezvoltat o strategie destul de simplă: aceea de a cumpăra toate biletele pentru a oferi cât mai multe combinaţii posibil. El a urmat de fiecare dată o formulă specifică.

”Nu există această formulă (magică, n.r.), singura cale de câştig cert stă în acoperirea tuturor posibilităţilor” a explicat Ştefan Mandel.

Publicaţia franceză prezintă cei cinci paşi ai formulei românului:  

Primul pas: calculaţi numărul total de combinaţii posibile. Pentru o loterie în care regula este, de exemplu, găsirea a şase numere bune între 1 şi 40, numărul combinaţiilor posibile este de 3.838.380.  

Pasul doi: După calcularea numărului de combinaţii posibile, Stefan Mandel şi-a propus să găsească loteriile cu un câştig de trei ori mai mare decât numărul de combinaţii posibile. Un pas esenţial pentru a vă asigura că obţineţi o sumă atractivă în comparaţie cu banii investiţi în bilete.

Pasul trei şi nu în ultimul rând: investiţi suma necesară, uneori cu ajutorul complicilor, pentru a cumpăra un bilet de loterie pentru fiecare dintre combinaţiile posibile.  

Al patrulea pas: depuneţi biletele la loto la distribuitorii autorizaţi.

Al cincilea pas: câştigaţi marele premiu    În cazul unui câştig de 10 milioane de euro, cu bilelte care costă un euro, jucând fiecare combinaţie, puteţi câştiga 6.161.620 de euro, după plata taxelor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close