Antena 3 CNN Actualitate Forţa naturii ne-a învins din nou. DN22 a fost închis din nou, la trei zile după ce a fost redat traficului

Forţa naturii ne-a învins din nou. DN22 a fost închis din nou, la trei zile după ce a fost redat traficului

Forţa naturii ne-a învins din nou. DN22 a fost închis din nou, la trei zile după ce a fost redat traficului
de O.P.    |    31 Ian 2012   •   05:55

Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat - Brăila a fost închis din nou din cauza viscolului, la trei zile după ce a fost redat traficului. Vântul a suflat cu rafale de peste 50 de kilometri pe oră şi a adus pe carosabil zăpada de pe terenurile agricole.

Pe anumite porţiuni, vizibilitatea a scăzut chiar sub 2 metri.Drumarii buzoieni au muncit zi şi noapte să redea circulaţiei şoseaua, însă viscolul le-a zădărnicit tot efortul. Câţiva şoferi care plecaseră deja cu maşinile s-au trezit în mijlocul unor troiene de 2 metri şi nu au mai putut înainta.

Situaţia nu a fost prea bună nici în Vrancea, unde mai multe sectoare de drumuri naţionale şi judeţene au fost acoperite de zăpadă. Cel mai afectat a fost Drumul Naţional 23 Focşani-Brăila. Aici, zeci de autoturisme, autoutilitare, microbuze şi autobuze pline cu oameni au rămas blocate la câţiva kilometri de Focşani. Utilajele de deszăpezire au făcut faţă cu greu situaţiei.

Autorităţile locale au apelat şi la sprijinul Armatei pentru a debloca drumul.

Vântul puternic a impus restricţii şi pe alte două drumuri naţionale:  DN 2B care leagă Buzăul de Făurei şi DN 2C dintre Costeşti şi Slobozia. Aici, vehicule cu masă mai mare de 3,5 tone nu au acces.

 



×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close