Antena 3 CNN Actualitate Un fost consilier PNL din Câmpulung Moldovenesc a anunțat că își va deschide restaurantul: "Lumea se va întoarce împotriva lor"

Un fost consilier PNL din Câmpulung Moldovenesc a anunțat că își va deschide restaurantul: "Lumea se va întoarce împotriva lor"

Mircea Giosan, un om de afaceri din Câmpulung Moldovenesc, fost consilier PNL, a anunțat că își va deschide restaurantul, în ciuda faptului că orașul a fost plasat în "scenariul roșu", doar pentru a putea ajunge în instanță și să prezinte probe prin care scenariul roșu a fost adoptat nemeritat.

Un fost consilier PNL din Câmpulung Moldovenesc a anunțat că își va deschide restaurantul: "Lumea se va întoarce împotriva lor"
Sursa foto: suceavalive.ro
de Alin Tarnovschi    |    20 Oct 2020   •   22:00

Potrivit afaceristului, municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost declarat în scenariul roșu după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a inclus și focarul de la Colegiul Național Militar "Ștefan cel Mare" care, potrivit deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), nu se mai include în calculul incidenței de infectare.

Mircea Giosan a declarat, într-un interviu pentru newsbucovina.ro, că intenționa să conteste decizia CJSU Suceava în instanță.

"Mâine deschid restaurantul. Am mai multe șanse deschizând un conflict să ajung în instanță. Dacă nu vor să fie oameni competenți și să știe ce au de făcut, într-o bună zi lumea se va întoarce împotriva lor. Nu se poate cu atâtea bâlbe", a spus Mircea Giosan.

Afaceristul din Câmpulung Moldovenesc a explicat că oricum clienții vor fi foarte puțini la restaurant, dar că îl va dechide oricum doar pentru a fi controlat și să primească o amendă și o decizie de închidere pentru a se putea adresa instanței de judecată.

×
Subiecte în articol: Câmpulung Moldovenesc
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close