Antena 3 CNN Actualitate Fost demnitar PDL, contract de aproximativ O JUMĂTATE DE MILION DE LEI cu spitalul GROAZEI din Ploieşti

Fost demnitar PDL, contract de aproximativ O JUMĂTATE DE MILION DE LEI cu spitalul GROAZEI din Ploieşti

Fost demnitar PDL, contract de aproximativ O JUMĂTATE DE MILION DE LEI cu spitalul GROAZEI din Ploieşti
05 Dec 2013   •   09:08

Noi afaceri necurate făcute la Spitalul Judeţean Ploieşti ies acum la iveală. Un fost înalt demnitar din Guvernul Boc, Bogdan Mihăilescu, a încheiat un contract de aproape o jumătate de milion de lei cu spitalul din Ploieşti, scrie Observatorul de Prahova.

Potrivit Observatorul de Prahova, este vorba despre un contract de “Servicii de consultanţă în managementul de proiect pentru proiectul Dezvoltarea Sistemului Informatic Medical prin servicii de e-sănătate în beneficiul locuitorilor Judeţului Prahova", scos la licitaţie pe SEAP la data de 22.08.2013 şi adjudecat la data de 07.10.2013.

Valoarea pusă la bătaie de SJU Ploieşti pentru acest contract: 550.000 de lei. Firma lui Mihăilescu, “SC Software Phoenix Services SRL”, redenumită ulterior Inifinio Solutions, a fost declarată fericita câştigătoare a licitaţiei.

În februarie 2009, Bogdan Mihăilescu, un protejat al lui Gabriel Sandu, fost ministru al Telecomunicaţiilor în Guvernul Boc, a fost numit prin Ordin de ministru “preşedinte al Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI)”, agenţie care se ocupa de tot ce înseamnă sistemele e-guvernare şi e-licitatie.


×
Subiecte în articol: guvernul Boc Gabriel Sandu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close