Antena 3 Actualitate Fost director medical Spitalul Obregia, despre cazul olandezului: „În Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele”

Fost director medical Spitalul Obregia, despre cazul olandezului: „În Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele”

24 Sep 2019   •   12:43
Fost director medical Spitalul Obregia, despre cazul olandezului: „În Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele”

Adela Ciobanu, fost director medical în cadrul Spitatul de Psihiatrie Obregia, a vorbit despre cazul olandezului, principalul suspect în uciderea Adrianei din Dâmbovița. În ceea ce privește pedofilii, Adela Ciobanu a precizat că aceștia sunt persoane abile în a își racola victimele, subliniind că aceste persoane au o stimă de sine scăzută.

„Aceste persoane sunt persoane care ascund foarte bine aceste compulsiuni și atracții patologice. Încearcă să apară persoane normale, să-și întemeieze o familie. Ceea ce frapează în acest caz este că el apărea într-o bază de date în Olanda, ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice. Absolut nimeni nu s-a sesizat și nu a monitorizat această persoană. Eu fac doar o supoziție acum. Probabil copilul s-a luptat, pedofilul s-a speriat și s-a ajuns la acest deznodămând teribil”, a mai adăugat Adela Ciobanu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul director al Spitalului de Psihiatrie Obregia a mai precizat că în Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele minore.

×
Subiecte în articol: medic Dambovita crima olandez pedofil

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close