x close

Fost director SIE: Nişte cetăţeni fac ceea ce ar trebui să facă o administraţie. Petiţia vine perfect pe modelul administraţiei americane

de A.M.P    |    09 Ian 2014   •   22:31

Nişte cetăţeni fac ceea ce ar trebui să facă o administraţie, a declarat fostul director SIE Cătălin Harnagea, invitat în ediţia joi a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, comentând astfel iniţiativa trimiterii unei scrisori deschise către preşedintele Barack Obama şi secretarul de stat John Kerry, în legătură cu abuzurile grave care au loc în societatea românească.

"Ceea ce aţi făcut va avea un mare impact fiindcă vine pe un model al administraţiei americane perfect. Puţină lume ştie că pe site-ul Casei Albe poţi să deschizi petiţii împotriva unor politici ale preşedintelui american, sau împotriva unor principii militare", a declarat fostul director SIE Cătălin Harnagea la Antena 3.

Potrivit lui Cătălin Harnagea, la peste zece mii de semnături, preşedintele SUA ia act de petiţia cu pricina şi o discută.

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei" motivele pentru care, împreună cu Adrian Ursu, a luat decizia de a trimite o scrisoare deschisă preşedintelui american Barack Obama şi secretarului de stat John Kerry, pentru o corectă informare privind realităţile din România şi derapajele grave de la respectarea principiilor democratice şi a drepturilor fundamentale ale omului.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati