Antena 3 CNN Actualitate Fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti, a fost reţinut

Fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti, a fost reţinut

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti pe 25 iunie 2022.

Fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti, a fost reţinut
Sursa foto: Facebook | Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    29 Mar 2023   •   15:20

Tragica poveste a lui Yasmin, o elevă în vârstă de 18 ani, din Galaţi, cu bursă de merit, a început toamna anului 2021, atunci când a picat în plasa unui tânăr care a făcut-o să creadă că s-a îndrăgostit de ea.

Totuşi, bărbatul nu voia decât să profite de tânără şi astfel a obligat-o să se prostitueze atât în ţară, în Bucureşti şi în Cluj-Napoca, dar şi în Germania.

Yasmin se afla în Bucureşti şi pe 25 iunie 2022, atunci când şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la geamul unui apartament în care iubitul o obliga să se prostitueze.

Luni de zile, familia tinerei a trecut printr-o dramă, având în vedere că ştiau ce s-a întâmplat cu ea, iar cel vinovat era în continuare în libertate.

În urmă cu două zile, însă, tânărul a fost prins de poliţişti, în urma unor percheziţii. El a plecat din ţară imediat după ce Yasmin s-a sinucis şi a revenit în urmă cu câteva zile.

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Astfel, la data de 27 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei persoane.

În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda ,,loverboy"), o persoană vătămată. 

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close