Antena 3 CNN Actualitate Fost ministru al Apărării: Este nevoie de un guvern care să se descurce în situaţii complicate

Fost ministru al Apărării: Este nevoie de un guvern care să se descurce în situaţii complicate

Fost ministru al Apărării: Este nevoie de un guvern care să se descurce în situaţii complicate
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Noi 2015   •   23:07
Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al Apărării, a explicat că statul român are acum obligaţia să dea putere de semnătură unor persoane care să înţeleagă interesele naţionale. 
 
"Există o respnsabilitate sporită a celor care alcătuiesc acum noul guvern. nu ne mai permitem să mergem după calcule meschine, minuscule pentru numiri. Trebuie să avem garanţei că acest guvern va şti să se descurce în situaţii complicate. asta ar fi principala aşteptare a mea. sunt oameni de valoare care trebuie să ajungă unde trebuie să ajungă, nu să fie sacrificaţi pentru nu ştiu ce interese."
 
Teodor Meleşcanu, fost ministru de Externe, a explicat, de asemenea, că politica externă nu este ca cea de partid şi nu trebuie confundate. 
 
"Trebuie să se accepte de către toţi oamenii politic. Politica externă este una naţională şi nu una de partid, ideoloigăc. Când vom accepta asta, se va întâmplata ce s-a întâmplat în mandatul meu - susţinere pentru un demers de interes naţional. Dacă politica externă va fi considerată o posibilitate pentru jocuri politice interne, vom avea probleme în continuare."
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close