Antena 3 CNN Actualitate Fostul ofițer al MAI care a infectat Spitalul Gerota se consideră nevinovat. Crede că s-a infectat în România, nu în Israel

Fostul ofițer al MAI care a infectat Spitalul Gerota se consideră nevinovat. Crede că s-a infectat în România, nu în Israel

Fostul ofiţer MAI, care a fost internat la Spitalul Gerota, a fost audiat de anchetatori. Acesta a spus la audieri că se consideră nevinovat şi crede că s-a infectat în România, nu în Israel. Procurorii au deschis un dosar penal după ce zeci de medici au fost infectaţi.

Fostul ofițer al MAI care a infectat Spitalul Gerota se consideră nevinovat. Crede că s-a infectat în România, nu în Israel
Sursa foto: hepta
29 Mai 2020   •   14:25

Fostul ofiţer MAI, pacientul 17 de la Spitalul Gerota, care ar fi minţit că a călătorit în Israel şi a infectat zeci de medici şi alte persoane, a fost audiat de anchetatori.

Bărbatul le-a spus acestora că el se consideră nevinovat şi crede că s-a infectat cu Covid-19 în România, potrivit unor surse judiciare.

Zeci de medici şi membri ai familiei sale au fost infectate de fostul ofiţer MAI. Spitalul Gerota a fost în carantină din cauza numărului mare de bolnavi infectaţi cu noul coronavirus. La începutul lunii aprilie a fost ridicată măsura.

A fost deschis şi un dosar penal la Parchetul General.

Oficialii Spitalului Gerota, care aparţine Ministerului Afacerilor Interne (MAI), au transmis, în luna martie, clarificări cu privire la pacientul care a fost diagnosticat cu coronavirus, precizând că ofiţerul a semnat, la internarea în spital, un formular în care anunţa că nu a călătorit în străinătate.

Bărbatul are 60 de ani, este ofiţer în rezervă.

×
Subiecte în articol: ofiter MAI
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close