Antena 3 CNN Actualitate Fost președinte al ANAF, despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea instituției: „E o schimbarea binevenită”

Fost președinte al ANAF, despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea instituției: „E o schimbarea binevenită”

Fost președinte al ANAF, despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea instituției: „E o schimbarea binevenită”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gelu Diaconu
19 Iul 2017   •   16:22

Fostul președinte al ANAF Gelu Diaconu a vorbit despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea instituției și numirea Mirelei Călugăreanu în această funcție.

„Eu nu pot decât să apreciez schimbarea ca fiind binevenită, pentru că rezultatele colectării și evoluția procesului de reformă a administrației fiscale impuneau o astfel de măsură, poate chiar mai de mult”, a declarat Gelu Diaconu pentru PSNews.ro.

Întrebat dacă gestul prim-ministrului ar putea fi înțeles ca o diversiune, pentru a distrage atenția publică de la hocus-pocusul Guvernului cu propunerile fiscale, Diaconu a răspuns: „Este greu de a mai atenua din efectul bâlbâielilor în materie de program de guvernare. Nu cred că au avut o astfel de intenție, ci pur și simplu realitatea colectării și a funcționării ANAF-ului impunea o astfel de măsură”.

În ceea ce o privește pe Mirela Călugăreanu, Gelu Diaconu a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei: „O cunosc foarte bine și apreciez că este o persoană foarte potrivită. Face parte din categoria specialiștilor de elită ai ANAF-ului. Are experiența necesară, are cunoștințele necesare, așa încât îndeplinește toate condițiile pentru o astfel de funcție. Sper să aibă și tăria să refuze intervențiile din exterior”.

×
Subiecte în articol: Gelu Diaconu bogdan stan
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close