Antena 3 CNN Actualitate Un fost profesor din Arad a fost găsit împușcat în cap în curtea blocului în care locuia: Era în depresie după ce își pierduse soția

Un fost profesor din Arad a fost găsit împușcat în cap în curtea blocului în care locuia: Era în depresie după ce își pierduse soția

Un fost profesor de fizică și director de colegiu a fost găsit împuşcat în cap, marţi, în domiciliul său din municipiul Arad. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că este vorba de o sinucidere, fiind folosită o armă de vânătoare.

Un fost profesor din Arad a fost găsit împușcat în cap în curtea blocului în care locuia: Era în depresie după ce își pierduse soția
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   14:00

Ștefan Alexandru, era fost profesor de fizică și Director la Colegiul Național „Moise Nicoară”, ieșit la pensie în urmă cu un an. Cadavrul bărbatului de 66 de ani a fost descoperit de unul dintre vecinii acestuia.

Cineva a sunat la numărul de urgență 112, iar odată ajuns acolo, echipajul medical a constatat decesul acestuia. Fostul profesor s-a împușcat în cap, arma fiind găsită chiar lângă el, potrivit presei locale.

Comisarul-şef Adrian Şimon, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a declarat pentru că bărbatul era vânător autorizat şi deţinea legal arma de vânătoare găsită lângă cadavru. "Din primele cercetări rezultă că a fost o sinucidere", a spus comisarul.

Apropiaţi ai fostului profesor, au declarat că pensionarul era în depresie în ultima perioadă, pentru că în luna septembrie i-a decedat soţia. Cei doi au un fiu care este stabilit de mai mulți ani în Franța.

Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

×
Subiecte în articol: profesor Arad impuscat depresie sinucis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close