Antena 3 CNN Actualitate Fost realizator TV, prins cu droguri. Malonga Parfait a fost arestat

Fost realizator TV, prins cu droguri. Malonga Parfait a fost arestat

Fost realizator TV, prins cu droguri. Malonga Parfait a fost arestat
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    16 Oct 2012   •   09:59

Fostul realizator de televiziune Malonga Parfait, în prezent angajat al unei direcţii din Primăria Capitalei, a fost reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti, când încerca să vândă 10 grame de canabis unui om al legii sub acoperire, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, Malonga Parfait Sorin, care în prezent lucrează ca inspector la Direcţia de Utilităţi Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a fost identificat şi prins după ce mai mulţi consumatori de droguri audiaţi de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Argeş şi procurorii DIICOT Argeş au spus că au achiziţionat drogurile de la acesta.

Astfel, a fost organizat un flagrant în Capitală, iar Malonga Parfait a fost prins în flagrant când încerca să vândă canabis unui poliţist sub acoperire. De asemenea, în maşina acestuia au mai fost găsite 30 de grame de canabis.

În vârstă de 33 de ani, Malonga Parfait, cetăţean român de origine congoleză, urmează să fie prezentat marţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Malonga Parfait este cunoscut pentru prezentarea, în perioada 2000-2002, a emisiunii "Fotbal la Maxx", difuzată de ProTV.




 





×
Subiecte în articol: droguri arest
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close