Antena 3 CNN Actualitate Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală, condamnat la doi ani de închisoare pentru că a bătut suspecți de pedofilie

Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală, condamnat la doi ani de închisoare pentru că a bătut suspecți de pedofilie

Comisarul de poliţie Mihail Dinică, condamnat la închisoare pentru că ar fi bătut suspecţi cercetaţi pentru pedofilie. Există informații conform cărora omul legii folosea inclusiv bâta de baseball în timpul anchetelor.

Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală, condamnat la doi ani de închisoare pentru că a bătut suspecți de pedofilie
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    21 Sep 2021   •   12:33

Fostul șef al Secției 26 de Poliție din Capitală a primit 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

În anul 2017, comisarul a deschis un dosar penal unor indvizi suspectați că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulți copii instituţionalizaţi.

După mărturia unui presupus pedofil, comisarul i-a dat o palmă. Și sunt informații conform cărora omul legii folosea inclusiv bâta de baseball în timpul anchetelor.

Toate violențele ar fi avut loc atunci când comisarul era șeful secției de poliție.

Mihail Dinică a fost găsit vinovat pentru purtare abuzivă în toate cele șase cazuri pentru care a fost trimis în fața instanței. „Dincolo de orice dubiu”, au consemnat judecătorii în motivarea sentinței. Decizia nu este definitivă.

În prezent, comisarul de poliție activează cu atribuții reduse la Poliția Sectorului 1 din Capitală. El neagă toate faptele și speră să i se facă dreptate în apel. 

×
Parteneri
Val de viscol și frig peste România! ”Următoarele 36 de ore să fim atenți”
x close