Antena 3 CNN Actualitate Fost şef SRI: Nu este un moment de concluzii, s-ar putea să mai apară nebuni în Franţa

Fost şef SRI: Nu este un moment de concluzii, s-ar putea să mai apară nebuni în Franţa

Fost şef SRI: Nu este un moment de concluzii, s-ar putea să mai apară nebuni în Franţa
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2015   •   21:18
Costin Georgescu, fost şef al SRI, a explicat că evenimentele sunt departe de a se fi terminat. 
 
"Nu este un moment de concluzii, încă nu s-au încheiat zilele şi s-ar putea să mai apară nebuni în Franţa. Faptul că au fost ucişi trei, contra a 17 civili şi răniţi grav, nu, nu este o reuşită. În luptă au fost trupele speciale, poliţia, jandarmii, serviciile speciale în schimb au o tradiţie de care nu s-au ţinut. Nu este deloc o victorie ce s-a întâmplat aici."
 
Actorul Bogdan Stanoevici a explicat că a fost surprins de reacţia elitei jandarmeriei franceze, unitate care a părut total dezorganizată.
 
"Eu cunosc această unitate de elită, care a rezolvat acea luare de ostatici cu avionul din Marsilia, au intrat în avion, s-au tras câteva focuri de armă, niciun rănit şi toţi teroriştii eliminaţi pe loc. Cred că greşeala a fost undeva la comandă, pentru că s-a văzut că sunt dezorganizaţi. Cred că acest gen de situaţii trebuie gestionate cu cât mai puţine informaţii. Pentru că ei asta vor, demenţii aceştia asta caută, expunere publică, publicitate. Şi o au. Din păcate, asta este epoca pe care o trăim, nu arunc cu pietre nicăieri."
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close