Antena 3 CNN Actualitate Fosta logodnică a pedofilului olandez. „Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult. Am izbucnit în plâns când am aflat”

Fosta logodnică a pedofilului olandez. „Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult. Am izbucnit în plâns când am aflat”

Fosta logodnică a pedofilului olandez. „Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult. Am izbucnit în plâns când am aflat”
de S.T.    |    30 Sep 2019   •   09:45

Fosta logodnică a olandezului care a violat și ucis o fetiță în Dâmbovița, Johannes Visscher, a acceptat să vorbească cu jurnaliștii Libertatea, dar sub protecția anonimatului.

„Nu am văzut nici un semn. Absolut nici unul. Poate pentru că eram orbită de dragoste, poate pentru că nu erau. Nu aveam ce să văd. Cred că nimeni nu se naște rău, dar dacă vii pe lume într-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Cred că Joop s-a luptat din greu să rămână bun, să fie omul pe care l-am cunoscut: cald, sensibil, inteligent, prietenos, vesel, generos”, a spus femeia.

„Acum văd că oamenii îi spun în fel și chip, îl numesc “monstru” și alte lucruri din astea… Mă doare să citesc asta. Oamenii aceia care îl insultă nu l-au cunoscut pe Joop, nu știu nimic despre viața lui. Eu l-am văzut de aproape. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult și încerca să lase suferința în urmă… Făcea eforturi mari să ducă o viață normală, să aibă o familie a lui. Încă nu îmi vine să cred că e vorba de el. Sunt tristă și pentru fetița care a murit. E o situația foarte, foarte tristă. Am izbucnit în plâns când am aflat”, a mai declarat ea pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: pedofil olandez logodnica
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close