Antena 3 CNN Actualitate Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acuzații de crimă la nivel înalt: Cadavrul lui Marta, zidit în subsolul unei vile

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acuzații de crimă la nivel înalt: Cadavrul lui Marta, zidit în subsolul unei vile

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acuzații de crimă la nivel înalt: Cadavrul lui Marta, zidit în subsolul unei vile
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   22:07

Codruț Marta, șeful de cabinet al lui Sorin Blejnar pe vremea când acesta era șeful ANAF, este dat dispărut din 2012, iar acum se aude că trupul lui neînsuflețit ar fi zidit în subsolul unei vile.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a spus luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei.

Femeia a povestit că l-a cunoscut puțin pe Marta, l-a văzut ”de vreo trei ori”, iar informația pe care o deține susține că o are din sursă sigură.

”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta - n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De asemenea, potrivit unei anchete pe tema banilor prezentată la Sinteza Zilei, Codruț Marta are curator pe avere pe fratele său, Adrian, însă acesta nu are voie să vândă imobilele fără autorizarea instanței.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close