Antena 3 CNN Actualitate Fosta şefă a DIICOT Alina Bica ar avea legături periculoase în Costa Rica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica ar avea legături periculoase în Costa Rica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica ar avea legături periculoase în Costa Rica
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    13 Oct 2018   •   23:19

Mihai Rădulescu, afaceristul român care are de câţiva ani cetăţenie costaricană, vine cu noi dezvăluiri despre Elena Udrea și Alina Bica. Acesta a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 cum le-a ajutat pe cele două să înființeze firme.

Alina Bica i-a furnizat avocatul său lui Rădulescu pentru a înregistra compania, iar pe Udrea a ajutat-o prin asociere directă.

Presa din Costa Rica scrie că Elena Udrea și Alina Bica au fost ajutate de notarul traficanților columbieni de droguri. Jurnaliștii punctează și faptul că alți cinci români care au probleme cu legea acasă au fost ajutați să-și obțină actele de același notar.

Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, pe 5 iunie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost condamnată definitiv, pe 26 iunie, de magistraţii Înaltei Curţi la patru ani de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzată de favorizarea făptuitorului. 

×
Subiecte în articol: Alina Bica DIICOT Elena Udrea Costa Rica
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close