x close

Cutremur în USR înainte de prezidențiale! Fosta şefă a USR Bucureşti, dată afară pentru că ar fi colaborat cu Securitatea

09 Oct 2019   •   21:38
Cutremur în USR înainte de prezidențiale! Fosta şefă a USR Bucureşti, dată afară pentru că ar fi colaborat cu Securitatea Foto: Roxana Wring/ Facebook

Roxana Wring a fost îndepărtată din USR. Potrivit formaţiunii conduse de Dan Barna, decizia a fost luată după ce au apărut informaţii potrivit cărora fosta şefă USR Bucureşti ar fi colaborat cu Securitatea. 

”Roxana Wring nu mai este de astăzi membru USR. Partidul nostru are criterii clare la admiterea membrilor și nu acceptă foști colaboratori ai Securității. 
La înscrierea în partid și candidatura la alegerile locale, Roxana Wring a dat o declarație pe proprie răspundere în care a susținut că nu a colaborat cu Securitatea sub nicio formă. 
Rezultatele verificării CNSAS nu au fost până în prezent comunicate conducerii USR. 

Astăzi, președintele Dan Barna i-a cerut demisia Roxanei Wring iar ea și-a depus-o, astfel încât să nu afecteze imaginea partidului sau a colegilor.
Conform legii, demisia din USR duce automat la pierderea mandatului de consilier general. În partid, Roxana Wring și-a dat demisia în urmă cu aproximativ o lună de zile de la conducerea USR București și din Biroul Municipal”, se arată într-un comunicat de presă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati