Antena 3 CNN Actualitate Fosta șefă AEP: Am fost arestată ca să fie lovit Dragnea

Fosta șefă AEP: Am fost arestată ca să fie lovit Dragnea

Fosta șefă AEP: Am fost arestată ca să fie lovit Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mai 2017   •   17:17

Andreea Sava a prezentat, pe larg, dezvăluirile făcute de fosta șefă AEP Ana Maria Pătru, în scrisoarea trimisă Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009.

Fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanentea scris că refuză să vină în fața Comisiei din ”rațiuni de ordin personal” și a dezvăluit că reținerea sa în timpul alegerilor din 2016 s-ar fi făcut pentru a se ajunge la Liviu Dragnea.

Despre întâlnirea din sufrageria lui Oprea

"Nu cunosc existenţa vreunei celule care să se fi ocupat de influenţarea rezultatului alegerilor precum cea descrisă de jurnalistul Dan Andronic. Nu m-am întâlnit niciodată într-un cadru altfel decât instituţional-formal cu cei nominalizaţi de domnul Andronic. Nu am comunicat telefonic sau în alt mod cu altcineva din acel grup în seara turului II al alegerilor prezidenţiale din 2009", a spus Ana Maria Pătru.

Despre softul prin care s-ar fi făcut fraudarea alegerilor

"Consider că este suspect faptul că SIVECO, firmă controlată de doamna Irina Socol, a câştigat toate licitaţiile privind softurile de numărare şi transmitere a datelor către AEP inclusiv la alegerile din 2009", a spus fosta șefă AEP.

 

 

×
Subiecte în articol: Dragnea 100 de minute ana maria patru
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close