Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul să se sinucidă, ci genul care te omora el

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul să se sinucidă, ci genul care te omora el

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul să se sinucidă, ci genul care te omora el
22 Mai 2016   •   23:17

Noi dezvăluiri în cazul morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Vorbește fosta sa soție. Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009, scrie gsp.ro

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

"Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă", a mărturisit fosta soție unor prieteni. "La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță", a povestit fosta soție amicilor.

"Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță", a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!".

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close