Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a lui Tudorache garantează cauțiunea de 1.000.000 de euro pentru ea și fostul primar

Fosta soție a lui Tudorache garantează cauțiunea de 1.000.000 de euro pentru ea și fostul primar

Fosta soție a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenție și garantează cu trei imobile cauțiunea stabilită în cazul ei și al fostului primar, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Tribunalul București a respins, vineri, inadmisibilă plângerea formulată de Tudorache.

Fosta soție a lui Tudorache garantează cauțiunea de 1.000.000 de euro pentru ea și fostul primar
Sursa foto: hepta
de Dan Gabor    |    27 Noi 2020   •   18:30

Acum fostul primar trebuie să vină cu cauțiunea stabilită la 1 milion de euro. Decizia Tribunalului București este definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax, că fosta soție a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenție cu fostul edil al sectorului 1, astfel încât ea a garantat cu trei imobile care depășesc un milion de euro. Condiția pusă de fosta doamnă Tudorache este ca fostul edil să respecte toate regulile.

O cauţiune de 1 milion de euro a fost stabilită în cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, cercetat de DNA. Cauțiunea în cazul fostei sale soții a fost stabilită la 200.000 euro, iar în al menajerei la 75.000 euro.

Daniel Tudorache este cercetat pentru complicitate la trafic de influență și spălare a banilor. În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

×
Subiecte în articol: Daniel Tudorache
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close