Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a șefului DSP Gorj, mort după ce ambulanța a rămas fără oxigen, promite să-i facă dreptate: În Codul Penal se numește crimă

Fosta soție a șefului DSP Gorj, mort după ce ambulanța a rămas fără oxigen, promite să-i facă dreptate: În Codul Penal se numește crimă

Fosta soție a șefului Inspecției Sanitare din DSP Gorj face acuzații grave la adresa responsabililor din sănătate: Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar în codul penal se numește crimă.

Fosta soție a șefului DSP Gorj, mort după ce ambulanța a rămas fără oxigen, promite să-i facă dreptate: În Codul Penal se numește crimă
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    08 Mar 2021   •   22:22

“Acum, că mi-am așezat EROUL într-o odihnă veșnică, cu puterile care mi-au mai rămas și cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această rețea publică.", a scris aceasta pe Facebook.

“Vă declar următoare: eu am semnat și mi-am asumat riscurile deplasării la București pentru pacientul Adrian Dobrin, dumnevoastră “sistemul sanitar” ați semnat și v-ați asumat riscurile pentru echipamentele deținute? 

Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar în codul penal se numește crimă. Îți promit că o să mă lupt, Adrian!”.

Este postarea făcută de Georgiana, fosta soție a lui Adrian Dobrin. Aceasta promite să facă dreptate în amintirea bărbatului care s-a stins din viață duminică, după ce aparatul de oxigen din ambulanța cu care era transferat la București, s-a defectat.

Acesta era bolnav de COVID-19 în stare gravă și era dependent de oxigen.

Între timp, corpul de control al DSU a ajuns la Târgu Jiu pentru a verifica în ce condiții s-a produs tragedia.

Șeful Sanepid Gorj a murit după ce a rămas fără oxigen în ambulanță. Tudor Ciuhodaru: ''În astfel de situaţii trebuie să existe în permanenţă un plan B''

Șeful serviciului Sanepid din cadrul DSP Gorj a murit după ce a rămas fără oxigen în ambulanţă. Adrian Dobrin era bolnav de COVID-19 și era dependent de aparatele de cu ajutorul cărora putea respira.

Bărbatul, în vârsta de 48 de ani este cel care a preluat primul caz de COVID depistat în România și l-a însoțit la Institutul Matei Balș.

De câteva zile se afla internat la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti, însă sâmbătă seara, din cauza stării grave de sănătate, s-a decis transferarea lui la un spital din Capitală cu o Ambulanţă pentru ca era dependent de oxigen.

Între Horezu și Vâlcea, stația de oxigen de la Ambulanţa s-a defectat și a fost dus la Serviciul de Urgenţă al Spitalului din Vâlcea. A fost resuscitat, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Pe perioada stării de urgentă, a ocupat funcția de director al Spitalului județean de Urgență Târgu-Jiu. La DSP Gorj sunt 4 salariați infectați cu noul Coronavirus, printre care și el.

Reacția medicului Tudor Ciuhodaru: ''Ar trebui să avem un sistem de intervenţie de urgenţă adaptat la creşterea populaţiei''

Este o problemă de sistem până la urmă și nu este singura dată când relatați astfel de cazuri cutremurătoare (...) Ar trebui să avem un sistem de intervenţie de urgenţă adaptat la creşterea populaţiei. Uitaţi-vă cât timp de aşteptare şi cât de tardivă este intervenţia uneori, iar din păcate vedem cât amatorism este în aceste intervenţii.

Pe de altă parte, când vorbim despre dotare şi despre personalul de pe ceea ce înseamă ambulanţă, mă întreb şi eu, dumneavoastră plecaţi cu maşina la drum lung dacă nu aveţi siguranţă în maşină? 

Lucrurile nu au fost făcute aşa cum trebuie. O procedură agloritmică clară. Viaţa noastră nu ar trebuie să depindă de un telefon de la Ministerul Sănătăţii'', a spus dr. Tudor Ciuhodaru, Spitalul Clinic de Urgență ''Nicolae Oblu'', duminică, în exclusivitate la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Sanepid Gorj oxigen ambulanta crima omorat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close