Antena 3 CNN Actualitate Foşti angajaţi MAI şi MApN, suspecţi în cazul cadavrului de la Lugoj

Foşti angajaţi MAI şi MApN, suspecţi în cazul cadavrului de la Lugoj

Foşti angajaţi MAI şi MApN, suspecţi în cazul cadavrului de la Lugoj
24 Feb 2011   •   23:28

Lovitură de teatru în cazul cadavrului găsit tranşat la groapa de gunoi din Lugoj. Doi foşti angajaţi ai MAI şi MApN sunt principalii suspecţi. Procurorii cred că aceştia şi-au omorât prietenul de pahar, apoi l-au tranşat şi l-au aruncat în mai multe tomberoane din oraş. Totul pentru ca nimeni să nu ajungă la ei.

În baia fostului militar, angajat al Ministerului Apărării, anchetatorii au găsit mai multe pete de sânge. Din casa fostului poliţist au ridicat mai multe probe importante - haine pătate cu sânge. Pe pereţii băii, pe obiectele sanitare, dar şi pe două ligheane s-au găsit mai multe pete de sânge. Bărbatul nu recunoaşte nimic.

Oamenii legii sunt convinşi că acestea sunt urme ale măcelului de la începutul lui ianuarie. La măcel ar fi participat şi un fost poliţist. Amândoi au fost ridicaţi şi duşi la audieri, dar până acum au negat orice implicare.

"Doi suspecţi avem până acum. S-au ridicat probe de la locul efectuării percheziţiilor, vor fi şi ele analizate, audiem persoanele suspecte", a declarat procurorul Adrian Golban.

Suspecţii îşi cunoşteau bine victima, obişnuiau să bea împreună. Unul dintre suspecţi a fost concediat din Poliţie cu ani în urmă. Probleme cu alcoolul, din câte se pare. Prietenul lui, fostul militar, a fost disponibilizat când unitatea lui a fost restructurată.


Anchetatorii că noaptea a avut loc crima. Cel mai probabil, cei trei s-au luat la ceartă după ce au băut împreună. Procurorii cred că cei doi şi-au tranşat victima, folosind un cuţit şi un ferăstrău. Criminalii au dat dovadă de foarte mult sânge rece şi de sadism atunci când l-au omorât pe bărbatul de 42 de ani. Practic, trupul lui a fost tranşat, împachetat în pungi de plastic, apoi aruncat în mai multe containere din oraş.


 

×
Subiecte în articol: MAI MApN angajati cadavru Lugoj sange probe
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close