Antena 3 CNN Actualitate Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, urmărit penal pentru conflict de interese

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, urmărit penal pentru conflict de interese

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, urmărit penal pentru conflict de interese
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Aug 2013   •   15:04

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, este urmărit penal pentru conflict de interese, scrie sursazilei.ro.

Procurorii îl acuză că a direcţionat spre propria firmă de avocatură 34 de contracte de asistenţă juridică, plătite, cu semnătura lui, de compania de stat Hidroelectrica pe care a administrat-o timp de un an.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au constatat că Borza a semnat în calitate de administrator al societaţii de stat pentru plata onorariilor către firma sa de avocatură.

Compania Hidroelectrica a fost în insolvenţă aproximativ un an. Hidroelectrica a ieşit din insolvenţă după ce a denunţat contractele bilaterale.

Din iulie, Remus Borza este preşedintele Consiliului de Supraveghere numit de Ministerul Economiei la Hidroelectrica.

"Toate sumele de bani au fost achitate din averea debitoarei, respectiv a SC Hidroelectrica S.A., prin ordine de plată emise de Borza Remus Adrian", notează procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.







×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close