Antena 3 CNN Actualitate Fostul aeroport militar de lângă Urziceni a devenit circuit de curse. Cât costă să fii pilot de ocazie

Fostul aeroport militar de lângă Urziceni a devenit circuit de curse. Cât costă să fii pilot de ocazie

Fostul aeroport militar de lângă Urziceni a devenit circuit de curse. Cât costă să fii pilot de ocazie
Sursa foto: Foto: a1.ro
de M.Z.    |    09 Apr 2012   •   20:29

Fostul aeroport militar de lângă Urziceni s-a transformat în circuit de curse. Cei care nu au o maşină sport, dar sunt interesaţi de acest sport, pot închiria un autoturism. Preţul include şi un instructor care vă învaţă cum să stăpâniţi sutele de cai putere.

Piloţii de curse ocazie au la dispoziţie lângă Urziceni două autoturisme sport cu sute de cai putere. Unul dintre ele atinge 100 de kilometri în doar 2,8 secunde. Costă aproximativ 40.000 de euro, iar patru români şi-au comandat deja acest model exclusivist.

"Foarte uşor derapezi cu ea şi foarte uşor înveţi să controlezi un derapaj. Ulterior, poate să-ţi folosească asta în traficul deschis. Îţi dezvolţi nişte abilităţi care te pot salva din nişte situaţii limită în care e bine să nu ajungi", spune Claudiu David, pilot.

Programul ţine o zi întreagă, iar închirierea costă 199 de euro de persoană.

Oficialii Ministerului Transporturilor au luat în calcul ca pista din Alexeni să preia traficul aerian de pe aeroportul Băneasa. S-a renunţat la idee, aşa că pista a devenit circuit de curse.

×
Subiecte în articol: masini pilot
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close