Antena 3 CNN Actualitate Fostul candidat liberal Cristian Buşoi, atac la primarul Gabriela Firea: „Are o problemă de logică administrativă”

Fostul candidat liberal Cristian Buşoi, atac la primarul Gabriela Firea: „Are o problemă de logică administrativă”

Fostul candidat liberal Cristian Buşoi, atac la primarul Gabriela Firea: „Are o problemă de logică administrativă”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iul 2016   •   15:45

 

Fostul candidat liberal la Primăria Capitalei Cristian Buşoi o atacă şi el pe Gabriele Firea pentru ideea de a reduce evenimentele publice din centrul Bucureştiului.
„Pentru că dna Primar General este familiarizată mai mult cu realităţile administrative ale oraşului Voluntari, nu ştie probabil că Bucureştiul a renăscut tocmai din aceste activităţi, din evenimente sportive, culturale, concerte, care da, toate au incovenientul unor blocaje temporare ale traficului, dar care fac din Bucureşti un oraş viu şi frumos. (…) Primarul Firea are o problemă de logică administrativă: trafic mai fluid nu înseamnă mai puţine evenimente, ci mai multă infrastructură. Dar, este mai greu să construieşti decât să interzici sau să promiţi, cum promitea în campanie dna primar Firea că îi va consulta pe bucureşteni“, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, pentru Adevărul.  

 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close