Antena 3 CNN Actualitate Fostul colonel SRI Daniel Dragomir anunță noi dezvăluiri. Reacția sa la interviul lui Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir anunță noi dezvăluiri. Reacția sa la interviul lui Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir anunță noi dezvăluiri. Reacția sa la interviul lui Coldea
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Sep 2017   •   17:06

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a ajuns la Comisia parlamemtară de control a activității SRI, unde va fi audiat în legătură cu acuzațiile aduse Serviciului Român de Informații.

„Voi vorbi în primul rând despre încălcarea legii și despre utilizarea mandatelor de siguranță națională în mod ilegal în dosarele de corupție. În al doilea rând voi vorbi despre justiție. Discuția se va extinde în funcție de întrebările care îmi vor fi adresate și de termenii discuției. Eu am venit cu tot ceea ce era necesar”, a declarat Dragomir.

Fostul ofițer SRI a anunțat că va avea o reacție la interviul generalului Coldea din ziare.com.

„Referitor la interviul domnului Coldea, voi comenta diseară, după ora 21, pe blog. Ce pot să vă spun este un singur lucru. Eu nu am menționat ziare.com în declarațiile mele, dar dacă tot vorbeam de metadate, ziare.com s-a autodeconspirat prin acest interviu. Mai mult decât atât, referitor la acest interviu, eu mă declar deschis, în situația în care ziare.com dorește să-mi ia un interviu, le răspund. Și dacă doamna Ioana Ene Dogioiu primește aprobare”, a mai spus Dragomir.

×
Parteneri
Cutremur, în România, resimțit în mai multe orașe
x close