Antena 3 CNN Actualitate Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dezvăluiri incendiare despre firmele protejate de SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dezvăluiri incendiare despre firmele protejate de SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dezvăluiri incendiare despre firmele protejate de SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Oct 2017   •   17:52

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir își continuă seria de dezvăluiri incendiare. După ce a vorbit despre firme acoperite ale SRI, Dragomir vine cu o listă de zece firme care ar fi protejate de SRI.

„Un căpitan cu munci de răspundere, care a activat ca jurnalist până acum 2 ani și care se ocupă, mai nou, de urmărirea emisiunilor la care particip, a pus aseară, pe Facebook, niște întrebări.

Voi începe să îi răspund. Și, pentru informarea domniei sale, voi menționa 10 firme care NU sunt acoperite, dar care au câștigat majoritatea licitațiilor din fonduri publice (miliarde de euro) în ultimii ani. Zece firme protejate:

SIVECO

grupul Asesoft

Teamnet

Oscar Downstream (poate își aduce aminte generalul Cozma, de la Antitero, cum a blocat investigațiile Fiscului și ale DIICOT în acest caz)

Danco Pro

Aedificia Carpați

Grup Servicii Petroliere

Hexi Pharma

Medicare Technics

TCE 3 Brazi – Insula Mare a Brăilei

Este de notorietate în sfera cui s-au aflat și se află. Chiar din declarații știm unde s-au dus și se duc banii. Iar dacă nu există firme acoperite, propun să trecem la modificarea articolului 43 din Legea 14/1992, modificată în 2003 prin OUG, în timpul Guvernului Năstase. Dacă nu există firme acoperite, nu cred că ar deranja pe cineva să le interzicem”, scrie Daniel Dragomir pe blogul său.

 

×
Subiecte în articol: SRI Hexi Pharma dezvaluiri incendiare
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close