Antena 3 CNN Actualitate Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face noi dezvăluiri incendiare: Vor apărea lucruri grave curând

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face noi dezvăluiri incendiare: Vor apărea lucruri grave curând

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face noi dezvăluiri incendiare: Vor apărea lucruri grave curând
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Dec 2017   •   20:20

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, marți seară, la Antena 3, că vor urma alte documente care probează faptul că DNA și SRI au înființat echipe mixte care au lucrat în dosare penale în așa fel încât să strângă cât mai multe informații cu privire la clasa politică din România.

„În perioada următoare vom discuta despre alte mandate care cuprind zeci de persoane și care se referă la o altă speță. Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extrem de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic”, a dezvăluit Daniel Dragomir.

„Este o chestiune de săptămâni până vom avea liste cu judecători implicați direct în condamnarea și executarea unor oameni. Cred că există documente care vor duce la revizuirea unor dosare”, a mai spus fostul colonel SRI.

Vă amintim că fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a declarat, vineri, că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ţinta fiind Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar deschis în 2013 şi din care s-a desprins ulterior cauza Microsoft.

Potrivit lui Dragomir, în perioada campaniei electorale din 2014, au existat echipe operative mixte dintre DNA şi SRI, care s-au ocupat de aceste ţinte.

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie 2014 – 6 noiembrie 2014, acesta încheindu-se la patru zile după primul tur de scrutin al prezidenţialelor din 2014.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close