Antena 3 CNN Actualitate Fostul consilier Andrei Gheorghe, despre ministrul Sebastian Vlădescu: "E ciufut, căpos şi nu ascultă"

Fostul consilier Andrei Gheorghe, despre ministrul Sebastian Vlădescu: "E ciufut, căpos şi nu ascultă"

Fostul consilier Andrei Gheorghe, despre ministrul Sebastian Vlădescu: "E ciufut, căpos şi nu ascultă"
10 Mar 2010   •   08:50


Ministrul Finanţelor nu înţelege ce înseamnă comunicarea, "este ciufut, căpos şi nu ascultă". Cam aşa îl vede pe Sebastian Vlădescu fostul său consilier de imagine, Andrei Gheorghe. În doar două luni, cât a lucrat pentru Ministerul Finanţelor, Gheorghe a intrat de câteva ori în atenţia presei. A provocat un accident de maşină şi a relansat site-ul Finanţelor, într-o nuanţă violet.

După perioada petrecută în postul de consilier de imagine al ministrului Finanţelor, Andrei Gheorghe a ajuns la concluzia că Sebastian Vlădescu nu va avea nevoie niciodată de competenţele sale.


"Eu cred că el nu înţelege ce este comunicarea şi asta o spun cu toată simpatia", a declarat Andrei Gheorghe pentru Evenimentul Zilei.

Fostul consilier aminteşte şi calităţile ministrului. Vlădescu este foarte inteligent, foarte ordonat şi ştie să se îmbrace bine. Însă...

?E ciufut, nu vorbeşte. Toţi specialiştii cred întotdeauna că lumea se reduce la dreptatea lor unică, prin urmare, toate celelalte sunt fandoseli", spune Gheorghe.

Jurnalistul recunoaşte că nu a devenit un expert în Finanţe, în cele aproape două luni petrecute la Minister, însă avertizează că statul se află într-o situaţie limită, iar românii se vor confrunta cu creşterea impozitelor, începând de anul viitor.

Gheorghe spune că, înainte să relanseze site-ul Ministerului în nuanţe de mov, s-a gândit la mitul flăcării violet.

În timp ce lucra pe postul de consilier al ministrului Vlădescu, Andrei Gheorghe a fost implicat şi într-un accident de maşină, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close