Antena 3 CNN Actualitate Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, ŞANTAJAT să doneze pentru pârtiile Elenei Udrea

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, ŞANTAJAT să doneze pentru pârtiile Elenei Udrea

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, ŞANTAJAT să doneze pentru pârtiile Elenei Udrea
14 Feb 2015   •   09:18

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa, a dezvăluit în emisiunea Exces de putere cum a fost şantajat de oamenii Elenei Udrea. El a declarat că a fost forţat să doneze 6 hectare de pădure pentru construcţia unei pârtii în zona Vidra şi a fost chiar ameninţat cu moartea de cunoscuţii Elenei Udrea.

Fostul şef al Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa, a dezvăluit că a fost ameninţat de administratorul firmei care urma să amenajeze pârtia de la Voineasa, Horia Daniel Faur.

Deaconeasa dăduse statului în parteneriat public-privat 18 hectare de pădure, însă oamenii Elenei Udrea i-au luat cu forţa încă 6 hectare de pădure.
 
După ce a făcut publice presiunile la care a fost supus, problemele lui Gheorghe Deaconeasa s-au înmulţit. Şi-a gasit maşina incendiată, apoi în anul 2012, a fost arestat la domiciliu. În prezent, pe numele lui sunt deschise 10 dosare penale.

După ce s-a mutat cu familia în munţi de teamă, inginerul Gheorghe Deaconeasa a făcut şi o plângere către procurorul-şef al DNA.

Contractele incheiate de Ministerul Dezvoltării, sub şefia lui Udrea, pentru construirea şi amenajarea partiilor Voineasa si Vulcan au un numitor comun. Toate societati sunt administrate de Horia Daniel Faur.  

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close