Antena 3 CNN Actualitate Fostul magistrat sucevean, suspectat că şi-a omorât în bătaie mama, a fost arestat preventiv

Fostul magistrat sucevean, suspectat că şi-a omorât în bătaie mama, a fost arestat preventiv

Fostul magistrat sucevean, suspectat că şi-a omorât în bătaie mama, a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: ghimpele.ro
04 Apr 2012   •   16:49

Fostul magistrat sucevean Marcel Bidirel a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Suceava, acesta fiind acuzat că în septembrie 2011 şi-a omorât în bătaie mama, informează Mediafax.
   
Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, procurorii au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Marcel Bidirel, pentru loviri cauzatoare de moarte, iar miercuri Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.
   
Conform sursei citate, în 27 septembrie 2011, în timp ce se afla în locuinţa mamei sale, "pe fondul unei stări halucinogene", bărbatul a lovit-o cu pumnul în maxilar pe femeie, iar după ce aceasta a căzut a continuat să o lovească cu un obiect contondent şi în repetate rânduri. Magistratul a dat-o pe femeie cu capul de pardoseală, cauzându-i acesteia leziuni care au dus la deces.
   
După ce şi-a lovit mama, Ileana Bidirel (85 de ani), bărbatul, care era îmbrăcat în pantaloni de pijama şi în maieu, a fost văzut fugind de la locuinţa femeii, iar ulterior a fost prins de către poliţişti. După ce a fost reţinut, bărbatul a fost ambiguu, spunând că a lovit "o siluetă" care semăna cu mama sa.
   
După comiterea faptei, Marcel Bidirel, care în anii '70 a fost exclus din magistratură pentru indisciplină, a fost internat într-o secţie a Spitalului de Psihiatrie din Iaşi.
   
În 27 septembrie 2011, mama lui Marcel Bidirel a fost găsită moartă, cu mai multe urme de violenţă pe corp, principalul suspect în uciderea ei fiind fostul magistrat.



×
Subiecte în articol: arest preventiv
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close