Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, eliberat condiţionat

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, eliberat condiţionat

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, eliberat condiţionat
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
19 Feb 2018   •   12:33

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, condamnat la trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu, va fi eliberat condiţionat, după ce Tribunalul Constanţa i-a admis, luni, contestaţia depusă la decizia Judecătoriei Medgidia care îi respinsese cererea. Decizia instanţei este definitivă.

Tribunalul Constanţa a admis, luni, contestaţia depusă de Stelian Fuia la hotărârea luată luna trecută de Judecătoria Medgidia, care i-a respins cererea de eliberare condiţionată.

Astfel, Tribunalul a desfiinţat sentinţa contestată şi, rejudecând, a decis liberarea condiţionată şi punerea de îndată în libertate a lui Stelian Fuia. Decizia instanţei este definitivă.

Pe data de 10 ianuarie, Judecătoria Medgidia respinsese ca nefondată cererea lui Stelian Fuia de liberare condiţionată, decizie constestată de fostul ministru al Agriculturii la instanţa superioară.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat în iunie 2016, de judecătorii instanţei supreme la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu în cazul vânzării unor imobile ale Staţiunii de Cercetare a Plantelor Medicinale Fundulea, scrie News.ro.

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close