Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Apărării, MESAJ DUR pentru maghiarii care au purtat doliu, la Târgu Secuiesc: Să rămână cu ea şi să o aibă în suflet!

Fostul ministru al Apărării, MESAJ DUR pentru maghiarii care au purtat doliu, la Târgu Secuiesc: Să rămână cu ea şi să o aibă în suflet!

Fostul ministru al Apărării, MESAJ DUR pentru maghiarii care au purtat doliu, la Târgu Secuiesc: Să rămână cu ea şi să o aibă în suflet!
01 Dec 2014   •   20:02

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu (PNL), a comentat în ediţia de luni a emisiunii "La ordinea zilei" gestul autorităţilor din Târgu Secuiesc, care au refuzat să arboreze steagul României, de 1 Decembrie, arborând în schimb steaguri negre, în semn de doliu.

"Mi se pare o manifestare autarhică. Oamenii aceştia sunt îngheţaţi în timp. Uitaţi, noi, românii, am trecut peste momentele grele ale convieţuirii noastre. Ip, Trăsnea şi Moisei (localităţi din Ardeal în care românii au fost masacraţi de armata ungară - n.r.) vă spun ceva? Românii au trecut peste astfel de tragedii", a afirmat Corneliu Dobriţoiu.

Senatorul a ţinut să sublinieze, la Antena 3, că atât România, cât şi Ungaria, sunt state membre NATO şi UE, iar maghiarii nu trebuie să uite acest lucru.

"Dacă ei trăiesc şi consideră o tragedie Ziua Naţională a României, să rămână cu ea şi să o aibă în suflet. Şi să nu uite un lucru: atât România cât şi Ungaria sunt ţări membre NATO şi UE", a mai spus Corneliu Dobriţoiu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close