Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al IMM-urilor, Florin Jianu: "Sute de mii de oameni în stradă reprezintă un semnal uriaș"

Fostul ministru al IMM-urilor, Florin Jianu: "Sute de mii de oameni în stradă reprezintă un semnal uriaș"

Fostul ministru al IMM-urilor, Florin Jianu: "Sute de mii de oameni în stradă reprezintă un semnal uriaș"
04 Feb 2017   •   10:19

Ministrul demisionar din guvernul Grindeanu, Florin Jianu, a fost invitatul lui Adrian Măniuțiu, sâmbătă, în emisiunea Income, la Antena 3.

“Pentru mine, momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat și mediul de afaceri anulează întâlniri cu tine, eu cred că guvernul lucrează pentru oameni. Atunci când sunt sute de mii de oameni în stradă, este un semnal uriaș și s-ar putea să greșești.”

În plus, Jianu a explicat de ce nu și-a dat demisia chiar din noaptea în care a apărut subiectul ordonanței.

“Nu am demisionat marți seară, după ședință, am avut un mesaj pe Facebook, am sperat că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, pentru că dincolo de atitudinea mea, este important să rămâi în funcție și să îți faci treaba în continuare, am sperat că se va înțelege mesajul corect.”

Jianu a adăugat că în politică este nevoie de o comunicare corectă.  

“Dar vreau să explic un lucru: eu nu sunt o persoană tehnică, nu stăpânesc zona juridică, sunt matematician. Dar modalitatea în care s-a întâmplat acest lucru, fără presă, noaptea, nu transmite un semnal bun. De ani de zile militez pentru IMM-uri, dar politica este o emoție. Și aici trebuie să ai grijă. Poți să dai cea mai bună lege de pe această planetă, contează mai mult cum o prezinți, cum o comunici”, a explicat fostul ministru.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close