Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Muncii, Paul Păcuraru, audiat la DNA

Fostul ministru al Muncii, Paul Păcuraru, audiat la DNA

Fostul ministru al Muncii, Paul Păcuraru, audiat la DNA
29 Oct 2008   •   11:23

Paul Păcuraru, fostul ministru al Muncii, s-a prezentat miercuri dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a da lămuriri în dosarul în care este cercetat pentru corupţie. La ieşirea de la DNA, unde a stat în jur de o oră, Păcuraru a declarat că a fost citat pentru a da o declaraţie în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită.
"Le-am spus anchetatorilor că nu vreau să fac nicio declaraţie în acest dosar şi că singurul lucru pe care îl doresc este ca ancheta să se finalizeze mai repede şi să fie trimis dosarul în instanţă", a declarat Păcuraru. De asemenea, acesta a ţinut să sublinieze că dosarul este unul politic.
Fostul ministru al Muncii este cercetat pentru corupţie, procurorii deţinând înregistrări ale unor convorbiri cu Ilie Morega, preşedintele PNL Gorj, în care Păcuraru îl roagă pe acesta să intervină pe lângă directorii Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi ai complexurilor Turceni şi Rovinari, pentru ca fiul său Mihnea Păcuraru să obţină nişte contracte.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii coruptie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close