Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob-Ridzi, actriță în spatele gratiilor

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob-Ridzi, actriță în spatele gratiilor

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob-Ridzi, actriță în spatele gratiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Noi 2016   •   09:54

Condamnată în februarie 2015 la cinci ani de închisoare cu executare, Monica Iacob-Ridzi se dedică în totalitate artei în spatele gratiilor. După poezie, fostul ministru al Tineretului și Sportului a ales să facă parte și din distribuția unui spectacol de teatru în care joacă opt femei deținute la Secția Exterioară Cluj a Penitenciarului Gherla. Ele formează trupa Morgana.

Spectacolul trupei Morgana se numește Selfie, e montat de regizoarea Andreea Iacob și a intrat în repertoriul Teatrului Național Cluj-Napoca.

Vineri, 18 noiembrie, Selfie s-a aflat la cea de-a treia reprezentație cu casa închisă în studioul Euphorion - sală cu un spațiu de joc de aproape 15 metri pătrați și o capacitate de 100 de locuri.

În primul rând, pe partea din dreapta a "scenei", a stat Tiberiu Iacob-Ridzi, soțul Monicăi și primar al orașului Petroșani, scrie pressone.

În Selfie, Monica Iacob-Ridzi evocă din nou memoria bunicii sale Iulia Weber. În 1945, aceasta era însărcinată, și mai avea un copil de un an și patru luni, care avea să fie tatăl ei.

×
Subiecte în articol: Monica Iacob-Ridzi selfie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close