Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru Corneliu Dobriţoiu, în atenţia DNA, într-un dosar privind atribuirea unor locuinţe

Fostul ministru Corneliu Dobriţoiu, în atenţia DNA, într-un dosar privind atribuirea unor locuinţe

Fostul ministru Corneliu Dobriţoiu, în atenţia DNA, într-un dosar privind atribuirea unor locuinţe
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Apr 2013   •   14:31

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a ajuns în atenţia procurorilor militari din DNA, într-un dosar în care sunt cercetate mai multe cadre militare, printre care şi generali, în legătură cu modul de atribuire a unor locuinţe de serviciu, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Conform surselor menţionate, procurorii militari de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) au început urmărirea penală pe numele generalului în rezervă Traian Pigui, suspectat de abuz în serviciu în legătură cu modul în care ar fi avizat mai multe solicitări privind atribuirea de locuinţe unor cadre militare.

Potrivit surselor citate, procurorii militari anticorupţie verifică în acest dosar dacă şi fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu ar fi beneficiat astfel de o locuinţă.

Sursele citate au arătat că în cazul lui Corneliu Dobriţoiu nu a fost începută urmărirea penală.

Mai multe cadre militare, între care şi generali, vizate în acest dosar vor fi audiate de procurorii militari de la DNA, au mai spus sursele judiciare.

Foto: Intact Images


×
Subiecte în articol: Corneliu Dobritoiu DNA
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close