Antena 3 CNN Actualitate Surse: Fostul ministru Daniel Chițoiu, vinovat total de accidentul mortal în care a fost implicat în decembrie

Surse: Fostul ministru Daniel Chițoiu, vinovat total de accidentul mortal în care a fost implicat în decembrie

A fost finalizată expertiza medico-legală a fostului ministru, Daniel Chitoiu, iar surse au declarat pentru Antena 3 că s-a dovedit că este exclusiv culpa acestuia.

Surse: Fostul ministru Daniel Chițoiu, vinovat total de accidentul mortal în care a fost implicat în decembrie
25 Mai 2020   •   11:27

Potrvit surselor, s-ar fi cerut o expertiză medico-legală pentru cea de-a treia victimă, cumnata șoferului implicat în accidentul provocat de Daniel Chițoiu. 

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei a fost implicat în luna decembrie într-un accident mortal pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Zamfirești.

Șoferul autoturismului implicat în accident a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgență Pitești au confirmat și decesul soției șoferului.

Unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor susținea la momentul producerii accidentului că primele date ale anchetei arată că fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul cu doi morți.

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu accident
Parteneri
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna!
x close