Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la "Daily Income": Noul Cod Fiscal să vizeze intrarea cât mai uşoară în economie

Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la "Daily Income": Noul Cod Fiscal să vizeze intrarea cât mai uşoară în economie

Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la "Daily Income": Noul Cod Fiscal să vizeze intrarea cât mai uşoară în economie
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Mar 2015   •   10:28

Fostul ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Florin Jianu, a vorbit, în ediţia de marţi a emisiunii "Daily Income", despre noul Cod Fiscal şi de Procedură Fiscală, precum şi despre câteva dintre propunerile care trebuie să faciliteze accesul tinerilor în economie.

"Pentru mediul de afacei nu contează ce reglementări are în prezent. El se uită întotdeauna în viitor, la ce i-ar mai trebui. Ori, în acest sens, mai sunt lucruri care ar trebui introduse în Codul Fiscal", a spus Florin Jianu, la Antena3.

Fostul ministru a afirmat că a prezentat premierului Victor Ponta, dar şi Parlamentului, câteva propuneri care vizează, în primul rând "intrarea cât mai uşoară în economie".

"Ea trebuie să fie cât mai atractivă. Eu am propus un impozit zero pentru întreprinzătorii debutanţi, pentru o perioadă de 2 ani de zile, cu obligativitatea de a avea 2 angajaţi. Ştiţi, acea lege a întreprinzătorului debutant, pe care consider că o putem upgrada în acest moment", a mai spus fostul ministru delegat pentru IMM-uri.

Jianu a sugerat că propunerile legislative ar trebui să se orienteze cât mai mult asupra masei de întreprinzători, şi nu asupra cazurilor periferice, care încearcă să păcălească statul.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close