Antena 3 Actualitate Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, plângere împotriva lui Cioloș și Prună

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, plângere împotriva lui Cioloș și Prună

27 Aug 2018   •   09:17
Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, plângere împotriva lui Cioloș și Prună

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat că îşi va înfiinţa un partid pe structura iniţiativei România 3.0, cu care se va afla în opoziţie cu toate partidele politice, inclusiv coaliţia PSD-ALDE. Dragomir spune că e nevoie de o mişcare politică nouă pentru că astăzi „lipseşte speranţa”.

„Pentru că astăzi, din tot ce am văzut, lipseşte speranţa şi avem de-a face cu o clasă politică uzurpată de statul paralel şi de o clasă politică - în cea mai mare parte a ei - care nu şi-a respectat datoria faţă de România. (...) Am anunţat că intru în politică pentru că eu simt că e datoria mea să fac lucrul acesta. (...) Vom iniţia o mişcare politică nouă pe structura România 3.0 şi ne vom afla în opoziţie cu toate celelalte partide politice. Ca să eliminăm discuţia „omul lui Dragnea, omul lui Tăriceanu”. Vom fi în opoziţie şi cu PSD şi cu ALDE. Acest partid, această mişcare politică trebuie să fie o mişcare politică naţională, patriotică, conservatoare, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018”, a declarat Dragomir, la un post de televiziune.

Acesta a mai spus că formaţiunea politică pe care o va înfiinţa „este o mişcare pro-americană şi pro-atlantistă”.

Dragomir a declarat că săptămâna viitoare va depune o plângere penală împotriva fostului ministru al Justiţiei, Raluca Prună, şi a fostului premier Dacian Cioloş, deoarece ei sunt răspunzători pentru Ordonanţa 6/2016, cea care a stat la baza protocolului PG-SRI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close